top of page
Casa Presei

Admiteri

Bucharest Playhouse organizeaza in luna Aprilie auditii pentru Trimestrul de Vara 2024 care se va desfasura in lunile Aprilie - Iulie 2024. Varsta minima pentru inscrierea la auditii pentru Grupele de Adulti este 18 ani. Varsta minima pentru inscrierea in Grupele de Adolescenti este 15 ani.

Obiectivul nostru este sa iti oferim un loc intr-un colectiv care isi doreste la fel de tare ca tine sa se dezvolte si sa profite din plin si la intensitate, de curriculumul pe care ti-l punem la dispozitie.

Cursurile pentru adulti se vor desfasura in doua zile din saptamana, intre orele 19-22, Luni - Vineri si 12-15, Sambata-Duminica. Iti vom oferi sansa sa inveti tainele artei actorului prin metode practicate in marile centre de educatie teatrala din Occident, pe ale caror cursuri le-au absolvit profesorii nostri.

Bucuresti, România

Aripi

Odata admis iti asiguram o programa care sa iti incite curiozitatea, pasiunea si determinarea de a razbate in industria spectacolului. Fiind mereu antrenat la potential maxim iti garantam satisfactia trecerii pragului Bucharest Playhouse.

Auditiile se vor desfasura pe durata a doua ore in sistemul curs deschis. Trebuie sa te prezinti in echipament de miscare cu cel putin 15 minute inainte de ora stabilita de incepere, fara sa pregatesti nimic in prealabil. Prima ora se va lucra corporal apoi vei primi un text pe care il vei lucra cu un partener. Avem nevoie de tine asa cum esti, indiferent ca ai sau nu experienta.

Pentru a te inscrie la auditii, trebuie sa completezi formularul de mai sus. In decurs de cateva zile de la desfasurare, vei fi anuntat prin e-mail rezultatul preselectiei. In caz ca vei fi declarat admis va trebui sa-ti confirmi locul si sa achiti cel putin prima transa de scolarizare pana la a o data pe care o vom anunta in curand.

BPH

Educatie teatrala la un alt nivel!

Trimestrele anului 2024

Trimestrul de Primavara

8 Ianuarie - 9 Aprilie

Trimestrul de Vara:

27 Aprilie - 30 Iulie

Trimestrul de Iarna:

14 Septembrie - 15 Decembrie

Structura

Modulul Introductiv

Clasa Intermediari

Clasa Avansati

Clasa Profesionisti (Ongoing)

Pentru orice intrebari legate de structura scolii, admitere si alte informatii contacteaza-ne la contact@bucharestplayhouse.ro

Te asteptam!

bottom of page