2_edited.jpg

Admiteri

Bucharest Playhouse organizeaza in luna aprilie auditii pentru Modulul de Vara care se va desfasura in lunile aprilie-iulie 2021. Varsta minima pentru inscrierea la auditii este 20 ani.

Obiectivul nostru este sa iti oferim un loc intr-un colectiv care isi doreste la fel de tare ca tine sa se dezvolte si sa profite din plin si la intensitate, de curriculumul pe care ti-l punem la dispozitie.

Cursurile pentru adulti se vor desfasura intre orele 19-22, Luni - Vineri si 12-15 Sambata-Duminica, pentru a îti oferi sansa sa inveti tainele artei actorulul prin metode practicate in marile centre de educatie teatrala din Occident.

Odata admis iti asiguram o programa care sa iti incite curiozitatea, pasiunea si determinarea de a razbate in industria spectacolului. Fiind mereu antrenat la potential maxim iti garantam satisfactia trecerii pragului Bucharest Playhouse.

Bucuresti, România

Aripi_x_3.png

Auditiile se vor desfasura pe durata a doua ore. Trebuie sa te prezinti in echipament de miscare cu cel putin 15 minute inainte de ora stabilita de incepere, fara sa pregatesti nimic in prealabil. Avem nevoie de tine asa cum esti!

Pentru a te inscrie la auditii, trebuie sa completezi formularul de mai sus. In decurs de cateva zile de la desfasurare, vei fi anuntat prin e-mail rezultatul preselectiei. In caz ca vei fi declarat admis va trebui sa-ti confirmi locul si sa achiti cel putin prima transa de scolarizare pana la data de 18 aprilie 2021.

Cursuri de actorie la un alt nivel!

Trimestrele anului 2021

Trimestrul de Vara:

26 Aprilie - 23 Iulie

Trimestrul de Iarna:

13 Septembrie - 12 Decembrie

Structura

Modulul Introductiv

Clasa Intermediari

Clasa Avansati

Clasa Profesionisti (Ongoing)

 

logo-black-square.jpg

Pentru orice intrebari legate de structura scolii, admitere si alte informatii contacteazã-ne la contact@bucharestplayhouse.ro

Te asteptãm!