top of page
Colored Theatre Lights

SHOWCASE. SPECTACOL. SCURTMETRAJ

BUCHAREST PLAYHOUSE pune la dispozitia studentilor sai oportunitati concepute sa le ofere acestora posibilitatea de a-si prezenta tehnica si abilitatile castigate pe parcursul pregatirii.

Finalul grupei INTERMEDIARI are programat un showcase inchis în fata a actori, regizori si directori de casting din industria romaneasca de teatru, film si televiziune.

Venirea verii aduce finalului grupei AVANSATI un spectacol care se va juca intr-una din salile de teatru profesioniste, timp de o saptamana, cu public, avand reprezentatii in fiecare zi, precum se intampla in West End-ul Londonez sau pe Broadway. Asemenea showcase-urilor, aceste spectacole vor avea printre invitati oameni care pot influenta viitorul actorilor BPH. Studentii vor primi de asemenea un procent din vanzarea de bilete.

Actorii din grupa PROFESIONISTI vor avea posibilitatea sa conceapa, sa scrie si sa filmeze scurtmetraje, editate in cadrul scolii care vor fi prezentate intr-o sala de cinema in cadrul Filmcase-ului de toamna BPH, de fiecare data cand vor termina grupa.

Toate aceste evenimente vor da sansa studentilor sa intre in atentia directorilor de casting si a regizorilor romani de teatru si film.

Logo Black.jpg
bottom of page