top of page
w11_edited.jpg

RSVP FREE
WORKSHOPs

Workshop-uri gratuite destinate exclusiv studentilor BPH

Începând cu luna mai a anului 2021 Bucharest Playhouse isi propune sa organizeze pentru studenti workshop-uri gratuite 1-2 ori pe luna sustinute de actori, regizori si profesori consacrati din industria româneascã de teatru, film si televiziune. Vor fi alese teme care fie vor aprofunda cunostintele deprinse in scoalã, vazute din alte unghiuri, fie vor îmbogãti cultura studentilor prin subiecte precum commedia dell arte, teatrul Cehovian, dans contemporan etc, accent Standard American.

Pentru a fi eligibili studentii trebuie sa fie membrii activi ai trimestrului in care are loc workshop-ul. Acestia vor fi admisi in urma unui proces de “primul venit - primul servit”. Cu o saptamana in avans toti membrii activi ai scolii vor primi simultan o invitatie RSVP prin e-mail. Primii 8-10 doritori (in functie de eveniment) care vor raspunde acestei cereri vor fi admisi automat. În acest caz, prezenta este obligatorie.

Studentul va putea sa se retraga de la workshop-ul la care s-a inscris trimitand un e-mail administratiei scolii cu minim 48 de ore inainte de ora programata inceperii, pentru a putea permite altui doritor sa participe in locul sau. In cazul in care cererea de retragere nu este trimisa sau studentul absenteaza nemotivat, acestuia nu i se va mai permite participarea la workshop-urile ramase in cadrul acelui trimestru.

bottom of page