top of page
Costin%2520_35_edited_edited.jpg
logo.png

MISIUNEA

Bucharest Playhouse este o organizatie dedicata sa imbogateasca peisajul si viata culturala romaneasca. Misiunea noastra este sa antrenam actori profesionisti, bine pregatiti si foarte competitivi aducand impreuna metodele de pregatire, filosofiile si rigoarea scolilor de profil din Statele Unite si Marea Britanie, cele douã mari piete internationale de film si teatru.

Manati de credinta ca dezvoltarea artistica este egala cu dezvoltarea personala ne vom preocupa sa aducem cursantului un curriculum care sa il impinga sa isi depaseasca propriile limite, fizice, intelectuale si creative, descoperindu-si în acelasi timp valente pe care sa le poata folosi si in timpul liber in relatiile inter-umane din viata personala sau profesionala. Toate acestea livrate într-o programa part-time, de numai doua zile pe saptamana, care sa ii permita cursantului sa ramana independent financiar în timp ce isi urmeaza visurile.

Planul nostru pe termen lung este sa cream un centru educational part-time care sa dispuna de propria sala de spectacole, ambele aliniate la standardele lumii moderne, tot timpul orientate înspre noile tehnici, filosofii si curente artistice care se dezvolta in tara si peste hotare.

Bucharest Playhouse este structurata pe clase, trimestre si niveluri. Fiecare trimestru se desfasoara pe durata a 12 saptamania de studiu a cate 2 zile /saptamana, 3 ore/zi. Curriculumul oferit cursantului este gandit sa fie pe de o parte diferit de la modul la modul, trimestru si nivel, iar pe de alta sa aprofundeze si sa dezvolte cunostintele acumulate în modulul anterior.

Aceasta scoala a fost fondata de Costin Cambir, in prezent decanul institutiei. Aceasta a absolvit doua facultati de teatru în Romania, a studiat la studioul Ivanei Chubbuck din Los Angeles, apoi in Londra la Identity School of Acting. In urma acestor experiente s-a nascut ideea unui centru de pregatire inspirat in scolile de gandire teatrala occidentale.

Antrenand actorul, dezvoltam omul!

UN LOC PENTRU TINE

OBIECTIVUL BUCHAREST PLAYHOUSE ESTE SA ADUCA EXCELENTA IN METODELE DE ANTRENAMENT PART-TIME ALE ACTORULUI DIN ROMANIA

bottom of page