top of page
logo%20costin-red_edited.png

SISTEMUL DE NOTARE

La sfarsitul fiecarui modul studentii vor primi calificative in functie de aportul, entuziasmul si motivatia, contributia la clasa, prezenta si intarzieri pe toata perioada de pregatire sau repetitii. In urma acestui proces de notare, Studentul va accede la un modul superior, va stagna la nivelul curent sau va retrograda la etapele inferioare ale pregatirii. Calificativele vor consta in note separate pentru fiecare disciplina cu subdiviziunile ei, care cumulate vor totaliza nota finala. Studentul va primi prin e-mail o lista detaliata si motivata a notelor si a parcursului acestuia pe perioada modului proaspat terminat.

logo%20costin-red_edited.png

B, B- : Intre foarte bun si bun. Bine pregatit. Cauta sa evolueze. Performante bune. Prezinta o crestere interesanta de-a lungul celor 12 saptamani. Contribuie in mod repetat la studiul la clasa si este un bun coechipier. Punctual. Are prezenta buna dar nu mai mult de patru absente nemotivate.

A, A- : Excelent. Intotdeauna pregatit. Contributie de cea mai inalta clasa. Extrem de motivat si gata sa incerce lucruri noi. Pregatit sa sparga bariere. Activ, denota o crestere semnificativa la finalul modulului. Punctual. Prezenta imaculata.

D, D- : Inacceptabil spre acceptabil. Mediocru. Nu depune efort. De multe ori vine nepregatit si nu isi da interesul. Crestere aproape nesemnificativa. Atitudine negativa si momente de lipsa de fairplay fata de colegi. De multe ori intarzie si nu e prezent. Nu are mai mult de 10 absente.

PREZENTA

F: Inacceptabil. Foarte rar pregatit. Lipsa de interes in a se perfectiona. Nu contribuie, negativ in mare parte fata de academie si fata de colegi. Nu are mai mult de 16 absente. In acest caz, la finalul modulului se va organiza o discutie cu studentul in care ambele parti isi vor da seama daca e in interesul vreuneia dintre ele ca acesta sa isi continue pregatirea in cadrul scolii.

logo%20costin-red_edited.png
logo%20costin-red_edited.png

C, C- : Acceptabil spre bun. In general pregatit. Contribuie din cand in cand dar fara sa iasa prea mult in evidenta. Nu e intotdeanua prezent si ocazional intarzie. Nu are mai mult de sase absente.

Teatrul si filmul nu se pot face de unul singur. De aceea a fi prezent si punctual este esential, e un semn de curtoazie pentru colegi si public si o dovada de respect pentru meserie. Absentele se vor motiva printr-o cerere trimisa prin e-mail scolii inainte de inceperea cursului in cauza si sunt acceptate doar daca intra in sfera lucrului in industrie (ex. filmari, repetitii, photoshooting)

Doua absente vor scadea nota finala cu un punct (e.g. De la A la A-)

 

Patru absente vor scadea nota finala cu o litera, si la fiecare alte patru cu inca o litera.

 

Doua intarzieri vor fi notate ca o absenta.

 

​În cazul absentelor de la repetitii pentru filmari sau spectacole fiecare eveniment va reduce nota finala cu un punct.

bottom of page