top of page

sâm., 26 nov.

|

București

Cântec de Leagan

O bijuterie a dramaturgiei spaniole, pusă in scenă pentru prima data in România.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Cântec de Leagan
Cântec de Leagan

Ora și locul

26 nov. 2022, 19:30 – 21:40

București, Bucharest Playhouse, Piața Presei Libere 1, Corp A1, Etaj 3, București, Romania

Despre eveniment

INFO - Publicul este invitat sa se adune la ora 19:15 in incinta Cafenelei Barista, situata pe culoarul corpului din stanga cum privim spre Sala de Marmura a Casei Presei Libere, (sala mare de la parterul corpului principal al cladirii), de unde va fi preluat si condus spre sala de spectacol de catre personalul Bucharest Playhouse.

Cantec de Leagan - din noiembrie in noul spatiu teatral din Casa Presei Libere, Bucharest Playhouse.

Folosind o structura dramatica simpla, in doua acte, Gregorio Martinez Sierra reuseste cu putine cuvinte sa dezvaluie foarte multe despre natura umana.

Irepresibilitatea naturii umane - a personalității, a emoțiilor, a iubirii - este tema centrală a piesei. Tinerele fete din mănăstire au renunțat la lucrurile lumești, dar în limitele zidurilor și regulilor monahale, tinerețea și vitalitatea lor izbucnesc în multe feluri - în chicoteli de fete, în scrierea de poezii, în certurile cu celelalte călugărițe. Cel mai important, instinctele lor materne se trezesc imediat după sosirea copilului. Piesa nu ascunde aspectele nefirești și chiar patetice ale vieții monahale, dar tratează mănăstirea și pe locuitoarele ei cu atâta tandrețe și compasiune încât Biserica însăși ar fi probabil de acord.

Numar contact: 0745576957

Bilete

  • Bilet Cântec de Leagăn

    45,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page